28 - 29 juni

Dag lieve zonnebloemen, 


Dit is de allerlaatste blog voor dit schooljaar.. Het is een korte maar leuke blog want we hebben nog 2 leuke dagen achter de rug! 

Maandag startten we met een laatste vertelkring. Xander leidde de vertelkring in goede handen. Daarna keken we nog eens terug naar de allereerste blogs, wauw, wat hebben we leuke dingen gedaan! Dit zorgde voor heel wat leuke en grappige momenten. Foto's kijken, luisteren naar elkaars dromen van toen,... Kortom, het was nog eens een leuke terugblik! Het 1e leerjaar knutselde ook een zonnebloem voor de 3e kleuters die in september de grote stap zetten naar het 1e leerjaar. Het 2e leerjaar ging zelfstandig aan de slag op de chromebooks. We speelden spelletjes, maakten muziek,... In de namiddag oefenden we ons eigen fanfarelied. 





De allerlaatste schooldag is er 1 om nooit te vergeten. We startten de dag met meer dan een uur op de springkastelen te springen. Dit zorgde voor toch wel wat zweetdruppels maar ze bleven doorspringen tot het einde. Wat hebben ze ervan genoten! Na het springen op de springkastelen kwamen we eventjes tot rust om daarna te gaan dansen! We kregen een dansles van de mama van Hailey. Een dancebattle met echte juryleden kon dus ook niet ontbreken! De spanning was te snijden. De meisjes bespraken hun tactiek om te kunnen winnen maar ook de jongens bedachten een plan! Ze hebben het allemaal super goed gedaan! En ja hoor, de zonnebloemen kunnen allemaal goed met hun poep schudden! Misschien zitten er wel geboren danstalenten tussen? Op de laatste dag van het schooljaar hoort natuurlijk ook een afscheidsforum. We namen afscheid van het 6e leerjaar, zongen liedjes, dansten mee en we lieten zien welke goede fanfare wij zijn!  We aten allemaal samen buiten en er was ook nog een leuke verrassing, de fanfare kwam langs en speelde enkele bekende liedjes. Bedankt voor jullie bezoek, jullie hebben er zeker voor gezorgd dat er kindjes een instrument willen leren bespelen. Na de middag was het tijd om nog eens naar de kleuters te gaan, we mochten nog eens in de kleuterklas spelen. Ook dit was weer super leuk! Na het vele spelen aten we een lekker ijsje en stukjes watermeloen, mmmmm. We sloten de dag af met volksspelen. We probeerden alle spelletjes uit, het ene spelletje was al gemakkelijker dan het ander en we bleven oefenen tot het ons lukte! Daarna was het tijd voor een dikke knuffel en gingen we al huppelend de zomervakantie in! 

Bedankt voor het leuke schooljaar. Veel succes aan het 2e leerjaar die de vleugels uitslaat naar het 3e leerjaar en het 1e leerjaar, tot in september!! Geniet met volle teugen van jullie vakantie! 

Foto's


Reacties

Populaire posts van deze blog

Project 'Hoe kan ik zelf filmen?'

Project 'Hoe zag de school er vroeger uit?'

Project ‘Hoe kan ik zelf filmen?’