13 - 17 december 2021

Dag lieve zonnebloemen, 


Hier de laatste blog van 2021.. Het was helaas, onverwachts, een korte week maar we hebben wel hele leuke dingen gedaan! Daarom ook een korte blog. 

Maandag deden we vertelkring die werd geleid door Wout, begonnen we met het schrijven van de nieuwjaarsbrieven en deden we een poppenkast in project 'jungle'. Pfoe, er was toch wel wat werk hoor aan die nieuwjaarsbrieven! 









Dinsdag kwam Rolande eventjes bij ons in de klas en leerden we een liedje over de haas en de slak. We hoorden het op de blokfluit, moesten dit uitbeelden en zingen en dan ook nog eens op het ritme stappen. We luisterden ook naar het liedje 'de grote banaan'. We tekenden ook dieren, maar niet zomaar dieren. Het was 1 dier die uit 3 verschillende dieren bestond! Daarna moesten we van elkaar raden welke dieren we allemaal hadden getekend. We leerden ook nog enkele weetjes over de dieren en we keken naar een filmpje van Jungle Book. Er was ook verjaardagsforum, HIEP HIEP HOERA aan alle jarigen! Voor onze klas was het Tuur, Amalia en Flore maar enkel Tuur kon erbij zijn. De andere verjaardagen halen we zeker nog in! 





Ik wens jullie allemaal prettige feestdagen toe! Ik hoop dat iedereen het samen kan vieren en laat ons klinken op een (hopelijk) beter 2022! Geniet van elkaar als gezin, familie,... Stay safe en we zien jullie allemaal in januari terug! Geniet van de vakantie allemaal! 

Foto's     

           Fijne feestdagen | Fijne feestdagen, Feestdagen, Kaarten


Reacties

Populaire posts van deze blog

Project 'Hoe kan ik zelf filmen?'

Project 'Hoe zag de school er vroeger uit?'

Wensweek 2