27 - 30 juni 2022

Dag allerliefste zonnebloemen, 

Raar maar waar, de laatste schoolweek was al terug daar! Die kwam opeens wel heel snel piepen.. We deden nog een tal van leuke dingen! 

Maandag was het grote opruimdag. We brachten een hele grote zak mee om al onze mappen en boeken in te stoppen. Wauw, hebben wij dat allemaal geleerd? We brachten ook een spelletje mee en die mochten we dan natuurlijk ook samen spelen. 






In de namiddag kwam Nina ons meer vertellen over afval in de zee.. We hebben opnieuw heel wat bijgeleerd. Dankuwel voor de interessante uitleg! We genoten ook van een yogamomentje met Janne. We genoten tijdens het verjaardagsforum van heel wat lekkers en natuurlijk ook van het zonnetje. Hiep hiep hoera aan de jarigen! We maakten ook kennis met Jules, een nieuw kindje bij de zonnebloemen vanaf september. Welkom Jules! 








Dinsdag was het pardoes. Met onze stevige wandelschoenen aan, gingen we de uitdaging om 4km te wandelen aan! Met de zon op onze snoet, gingen we van start. Pfoe, dat was wel lastig hoor! Maar ze hebben het allemaal fantastisch gedaan! Na de stevige wandeling genoten we van een toneelvoorstelling over de gouden vis. We aten ons lunchpakket op en daarna werden we met de bus naar een andere plek gebracht. Daar genoten we van een optreden van en band die heel wat liedjes zongen. We zongen en dansten mee. 





Woensdag kregen we bezoek van het 5e leerjaar, zij kwamen spelletjes spelen met ons. Dat was leuk! We kregen ook een doopsuiker want Jozefien werd grote zus. Dikke proficiat! En we namen helaas afscheid van Maud. Ze had zelfgebakken wafeltjes mee en iedereen kreeg ook 2 gelukspoppetjes. Ook heel veel geluk aan jou gewenst lieve meid! Omdat we Maud zo graag zien, hebben wij haar een soort vriendenboek gegeven met een hele boel leuke verhalen en foto's! Om de voormiddag af te sluiten koos Maud nog 1 activiteit die ze nog eens heel graag wou doen: schipper mag ik overvaren. 








Donderdag was de laatste halve dag voor de grote vakantie.. We kunnen het niet geloven dat het schooljaar al terug voorbij is. Het is echt voorbij gevlogen! We genoten van het forum. De 3 zussen kwamen langs, de begeleidsters speelden enkele toneeltjes na van wat er in elke leefgroep was gebeurd dit schooljaar. Ze mochten we nog eens de bevalling van het kalfje bij de madeliefjes meemaken, garnaalvissen van de zonnebloemen en de modeshow van de primula's. We keken ook naar het dansje van de schoolverlaters en genoten van het zangtalent van het 5e leerjaar. Zij zongen een lied speciaal voor de schoolverlaters. Na het forum mocht het 2e leerjaar al eens gaan piepen bij Rolande en kwam het 6e leerjaar bij ons op bezoek. We waren de jury, we zeiden enkele woorden die ze moesten opschrijven. En we kunnen alleen maar zeggen dat ze allemaal met glans zijn geslaagd! 







Zo dit was alweer de laatste blog van dit schooljaar.. Het was echt een fantastisch jaar, we hebben veel gelachen, geknuffeld wanneer het terug mocht, jammer genoeg ook en aantal keer thuisgezeten,... We hebben heel wat leuke projecten gedaan, leuke verhalen verteld, heel wat leuk uitstapjes gedaan,... Bedankt voor het leuke jaar allemaal! 

Ik wens het 2e leerjaar heel veel succes in het 3e leerjaar, ik ben nu al trots op jullie! Het 1e leerjaar, maak jullie klaar want ook in het 2e leerjaar gaan we samen knallen! Tot op 1 september lieve schatten! 

Foto’s




Reacties

Populaire posts van deze blog

Project 'Hoe kan ik zelf filmen?'

Project 'Hoe zag de school er vroeger uit?'

Wensweek 2