Wensweek 1

Dag zonnebloemen, 

Deze week stond in teken van het afwerken van de nieuwjaarsbrieven en de wensweek. We gingen heel creatief aan de slag en deden door tot onze nieuwjaarsbrieven eindelijk af waren! We kunnen helaas nog niet teveel prijs geven of het is geen verrassing meer.. Nog eventjes geduld dus! Bij het 1e leerjaar kwam Mathis van de primula’s de kring doen. Net zoals we anders doen en hij las ook een verhaaltje van Stinkhond voor. 



Deze wensen werden er allemaal vervuld: 

We kregen een voetballes van Sayfoulla in de turnles. We brachten elk onze bal mee en leerden enkele kneepjes van het vak. 









Yliana zorgde voor de opwarming tijdens de turnles. Goed rekken, strekken, stretchen, opwarmen,... 





We speelden ook eventjes op het speelplein. 












De wens van Gust en Faye kwam ook in vervulling. We kwamen verkleed in verkleedkledij of pyjama naar school. Wat was dat leuk! We deden ook een kerstfeestje terwijl we verkleed waren. Dit was de wens van Kampa en ook nog een beetje van Gust. 









We gingen met de hele klas aan de slag met puzzels. Ilyass wou graag eens puzzelen met de hele klas.. Omdat we een grote klas hebben, was het misschien geen zo'n goed idee om met de hele klas aan 1 puzzel te werken. Daarom brachten we een puzzel mee van thuis en gingen we in groepjes aan de slag. 













We mochten ook nog vrij spelen in de klas. Dit was een wens van heel wat kindje: Tuur, Storm, Tiebe, Stella en Kyara. We speelden met meegebracht speelgoed, de plasticine,... 




Ook de wens van Camille en Suze kwam in vervulling. Zij gingen helpen bij de boterbloemen. Wat waren ze fier! 




Illyana was ook eventjes juf. Wat deed ze dat goed! 


We deden ook nog een hoekenwerk rond kerst. We maakten herhalingsoefeningen in een bundeltje en speelden spelletjes op de chromebook. Eerst mocht het 2e leerjaar op de chromebook en het 1e leerjaar in het bundeltje, na de speeltijd wisselden we om. 









We vierden ook de verjaardag van Tuur. Hij wordt in de vakantie 8 jaar! HIEP HIEP HOERA! 



We lazen zoveel dat we zeker en vast in Parijs zijn beland. Na de vakantie gaan we dan ook 'op reis' naar Parijs. We vervullen ook nog enkele wensen. Wat je dan moet meebrengen, staat in de mail. Lezen jullie deze nog eens? Hier een kort overzicht: 
- Maandag: kussengevecht, pluimengevecht en kampen bouwen 
- Dinsdag: zwemmen en kasteel maken 
- Donderdag: Parijse dag (info volgt nog) 

We wensen jullie allemaal fijne feestdagen een een gezond 2024! 
Tot volgend jaar :-)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Project 'Hoe kan ik zelf filmen?'

Project 'Hoe zag de school er vroeger uit?'

Project ‘Hoe kan ik zelf filmen?’